Facebook Pixel Tο πολιτικό "μανιφέστο" του Σαββίδη
Life
| 2012-10-13 18:43:00

Tο πολιτικό "μανιφέστο" του Σαββίδη

Tο πολιτικό "μανιφέστο" του Σαββίδη

Απ΄ότι φάνηκε ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί πως η λύση για τη χώρα είναι η συμμαχία με τη Ρωσία, μέσα από τη διάθεση κεφαλαίων που θα προέλθουν από τη Ρώσικη επιχειρηματικότητα.

Φάνηκε ως ο αγγελιοφόρος της συγκεκριμένης τάσης που υπάρχει στη Ρωσία, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το νούμερο των 500ων δις δολαρίων που ισχυρίστηκε πως υπάρχουν διαθέσιμα για επενδύσεις στην ελληνική αγορά.

Έθεσε μάλιστα το παράδειγμα των σιδηροδρομικών υποδομών, αφού βασικός στόχος των Ρώσων σύμφωνα με τα όσα ακούγονται εδώ και καιρό είναι η αγορά του ΟΣΕ.

Ουσιαστικά, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Σαββίδης ισχυρίστηκε πως τα Ρώσικα κεφάλαια μπορούνε να δώσουν λύση σε διάστημα ενός έτους και η Ελλάδα να ανασάνει και να θεωρηθεί μία αναπτυσόμενη χώρα.

Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι υπεύθυνος για το χάλι της χώρας είναι η Γερμανία αφού η στρατηγική της «κατάπιε την Ελλάδα και τώρα παραπονιέται πως πονάει το στομάχι της». Είπε τόσο απλά κάτι που οι Έλληνες πολιτικοί που αντιπολιτεύονται δεν το έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Από εκεί και πέρα, έστειλε και ένα μήνυα για τις φοβίες της Ελλάδας να συμμαχήσει με τους Ρώσους, ισχυριζόμενος πως η παρουσία της χώρας μας στο ΝΑΤΟ δεν έχει αποφέρει κανένα ουσιαστικό κέρδος εδώ και πόσες δεκαετίες.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags