"Δεν παίξαμε πάρα πολύ καλά σήμερα, αλλά αυτό που μένει είναι μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και σε δύσκολο γήπεδο λόγω των καιρικών συνθηκών. Νομίζω πως η νίκη ήρθε λόγω της αποφασιστικότητας των ποδοσφαιριστών μου.

Στο πρώτο μέρος εμείς ελέγχαμε το ματς, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε νωρίς το γκολ, οι Σλοβάκοι τα έπαιξαν όλα για όλα και ήταν φυσιολογικό να γυρίσουμε στην άμυνα. Τελικά κρατήσαμε το 1-0 αν και στο τέλος παίξαμε περισσότερο με πάθος παρά με καθαρό μυαλό που έπρεπε. Όπως και να ΄χει ήταν μια άκρως σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος.

Για την παρουσία των Νίνη και Σιόβα: "Μετά την Βοσνία είπαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Ο Νίνης ήταν ξεκούραστος, είναι πολύ καλός παίκτης σε δημιουργικότητα και φαντασία και επίσης καλό στο να κρατάει την μπάλα στο κέντρο. Από την άλλη, ο Σιόβας αφού είναι εδώ σημαίνει πως τον εμπιστευόμαστε και σήμερα έπαιξε πολύ καλά. Γνωρίζαμε τον αντίπαλο μας πολύ καλά. Ξέραμε πως οι Σλοβάκοι έπαιζαν με τρίγωνα, θέλαμε να τα εξουδετερώσαμε, να πάρουμε τον έλεγχο του κέντρου και νομίζω πως τα καταφέραμε σε ικανοποιητικό βαθμό".