«Είχαμε ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα σήμερα και σαν έκταση του σκορ και σαν ήττα. Δεν είμαι από τους άνθρωπους που λέω ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Μπορεί κάποια πράγματα να μην μας βγήκαν, αλλά οπωσδήποτε θα μπορούσαμε μετά και την απώλεια του πέναλτι να έχουμε λίγο καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Έχω κάνει τις επιλογές μου και αναλαμβάνω την ευθύνη.

Εγώ έχω κάνει τις επιλογές. Δικοί μου είναι οι παίκτες άρα την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής. Το μόνο που θέλω είναι να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο που τον απογοητεύσαμε σήμερα.

Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ χωρίς να φτάσει καν ο αντίπαλος στην περιοχή μας. Χάσαμε το πέναλτι και μετά χάσαμε την ηρεμία μας. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου δεχθήκαμε και το δεύτερο τέρμα και σίγουρα αυτό είναι πολύ κακό για την ψυχολογία μιας ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε πολύ περισσότερο. Παίζαμε με τουλάχιστον έξι μεσοεπιθετικούς. Στο διάστημα από το 45' μέχρι το 60' που είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Δεν τα καταφέραμε. Όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που φταίει. Μπορεί να είναι η κακή μέρα των παικτών. Μπορεί να είναι αστοχία, ανικανότητα ή η ατυχία. Είναι θέμα επιλογών και εμείς δεν κάναμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση.

Έτσι δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αφού σε εκείνο το χρονικό διάστημα δεν μπορέσαμε να μειώσουμε το σκορ με τόσους επιθετικούς που παίζαμε, βρεθήκαμε ευάλωτοι στις επιθέσεις του ΠΑΣ.

Προσωπικά ποτέ δεν θα σταθώ στις απουσίες. Και τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα εγώ τους έχω φέρει εδώ. Εγώ είμαι υπεύθυνος. Είμαι στο ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια και έχω δει αυτό το... έργο πολλές φορές. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήταν κύριος λόγος της ήττας μας η τύχη. Εμείς φταίμε πάνω και πέρα από όλα».