Μόλις στο 6` ο γκολκίπερ του Πανθρακικού, Αθανασιάδης έκανε φάουλ στον Κολοβό, που έβγαινε σε προφανή θέση για γκολ και έτσι αποβλήθηκε, με τον Αντίλοβιτς να παίρνει τη θέση του.

Έτσι, ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και σκόραρε με τον Αραβίδη στο 18`, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 31` απέτυχε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Οι κυανέρυθροι απείλησαν άλλες δυο φορές στο πρώτο μέρος με Αραβίδη και Σάμαρη, με το ημίχρονο να λήγει 0-1.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους, συγκεκριμένα στο 51` ο Κολοβός είχε δοκάρι αλλά στο 58` ήρθε το 1-1 με το γκολ του Μουνάφο, για το οποίο φέρει ευθύνη και ο Περιστερίδης. Στη συνέχεια, έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με τον Πανθρακικό όμως να αγγίζει το 2-1 με το φάουλ του Παπαδόπουλου στο 82`.

Τελικά στο 87` ο Διαμαντάκος που είχε μπει αλλαγή βρήκε ωραία τον Αραβίδη που σούταρε η κόντρα τον ευνόησε και έτσι γράφτηκε το τελικό 1-2!

ΣΚΟΡΕΡ: Μουνάφο 59'-18', 88' Αραβίδης

ΔΟΚΑΡΙΑ: Κολοβός 51'

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζα)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαρακατσάνος 64', Σκλιοπίδης 42'-Αυλωνίτης 42', Κούρος 77'

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 7' Αθανασιάδης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Τσέρφα, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (76' Μακρυδημήτρης), Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (46' Κυβελίδης), Λουσέρο (8' Αντίλοβιτς), Παπαδόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (76' Ρόκας), Σάμαρης (67' Διαμαντάκος), Γουνδουλάκης, Κολοβός (89' Ανδράλας), Αραβίδης, Οκογιε