Facebook Pixel Σκάουτινγκ στην ομάδα Νέων θα κάνει;
Life
| 2012-11-06 19:29:00

Σκάουτινγκ στην ομάδα Νέων θα κάνει;

Σκάουτινγκ στην ομάδα Νέων θα κάνει;

Καλώς πήρε τον Λορένθο ο Ολυμπιακός, λένε στην πιάτσα, για να ανοιχτεί σε νέες αγορές και να... μαρκάρει τον Κοβάσεβιτς. Αλλά με τους Νέους τους, πότε θα ασχοληθούν στο Λιμάνι;

Ο Ισπανός συνεργάτης των "ερυθρόλευκων" έχει την εμπειρία από τη θητεία του σε συλλόγους στην πατρίδα του και τις κατάλληλες γνωριμίες στη Λατινική Αμερική για να φέρει παίκτες στον Ολυμπιακό. Για αυτό, άλλωστε, επιλέχθηκε από τον Μαρινάκη. Μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει στον Τύπο διαρροές ονομάτων που παρακολουθεί εδώ και καιρό ο Λορένθο και μπορεί να απασχολήσουν τους Πρωταθλητές.

Ο σκύλος, όμως, πιάνει τον παλμό της "ερυθρόλευκης" πραγματικότητας, κυρίως από ανθρώπους που έχουν χαρίσει τα καλύτερα τους χρόνια στον Ολυμπιακό και αντιλαμβάνεται έναν προβληματισμό. Όχι γιατί υπάρχει διαφωνία για τη δημιουργία ενός δικτύου σκάουτινγκ σε ολόκληρο τον πλανήτη ή όπου τέλος πάντων υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν στον Ολυμπιακό. Αλλά γιατί μία ακόμα φορά η ομάδα Νέων του συλλόγου παραμένει σε δεύτερο πλάνο.

Μία ομάδα που πετάει από νίκη σε νίκη με σπουδαίες εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων, που γίνεται αποδεδειγμένα σπουδαία δουλειά, με πολλά Ελληνόπουλα, χωρίς να έχει αξιοποιηθεί κάποιος από αυτούς. Ακόμα και ο Καραγκούνης, που θεωρητικά είναι ποδοσφαιριστής της Ανδρών, δεν ακούγεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού! Την ώρα που λίγο καιρό δεν υπήρχε δεξί μπακ λόγω της απουσίας του Τοροσίδη και ο Ζαρντίμ σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει τον Βλαχοδήμο στην άμυνα!

Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει... σκάουτινγκ και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, παράλληλα με το ψάξιμο για καλούς και εξελίξιμους ξένους. Είναι επιβεβλημένο να γίνει γατί υπάρχει ταλέντο και με λίγη προσοχή μπορούν οι Πρωταθλητές να βγάλουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags