Facebook Pixel Σα να χάνει την μπάλα…
Life
| 2012-11-08 01:40:00

Σα να χάνει την μπάλα…

Σα να χάνει την μπάλα…

Κάτι δεν πάει καλά, πάντως, τον τελευταίο καιρό με τον Φερέιρα. Σαν κάτι να του φταίει του Ζεσουάλδο και βλέπουμε ...άλλο άνθρωπο από αυτόν που είχαμε συνηθίσει τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Ενώ πέρυσι ήταν ο Νο1 μέσα στην ομάδα, δεν υπήρχε καμία αμφισβήτηση στο πρόσωπό του κι έκανε ακόμα και κριτική στους διαιτητές κλπ., υποκαθιστώντας κάποιες φορές μέχρι και την διοίκηση, το τελευταίο διάστημα δείχνει σα να είναι έξω από τα νερά του. Σα να χάνει τον έλεγχό του. Και την μπάλα…

Τη μια ο Φερέιρα κάνει ειρωνικό χειροκρότημα προς την κερκίδα, την άλλη λέει πως δεν κατάλαβε αν έπεφτε γιουχάρισμα, ύστερα χάνει την ψυχραιμία του σε συνέντευξη Τύπου όταν του λένε ότι δεν έχει κατακτήσει τίτλο, κάποιες φορές απαντάει άλλα αντ’ άλλων στις ερωτήσεις μετά το τέλος των αγώνων.

Και ταυτόχρονα ο Πορτογάλος δέχεται και σκληρή κριτική από μέλη του ΔΣ, έστω κι αν έχει την στήριξη από τον Αλαφούζο. Ενώ μερίδα του κόσμου του καταλογίζει σε κάποιο βαθμό και τα διαζύγια με Καραγκούνη, Κατσουράνη.

Ο Φερέιρα, λοιπόν, ίσως νιώθει αρκετά πιεσμένος κι αγχωμένος. Η ομάδα δεν τσουλάει, ο ίδιος δεν νιώθει σίγουρος, ενώ ο Παναθηναϊκός ήδη βρίσκεται εκτός τίτλου.

Και ίσως έτσι να εξηγείται ότι ο προπονητής της ομάδας μοιάζει να χάνει συχνά την ψυχραιμία του, αλλά και τον έλεγχο της κατάστασης. Αν θα τον ανακτήσει ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags