Εμάς, λοιπόν, ο Μαυρίκης μάς έρχεται στο μυαλό μ’ αυτή την υπόθεση με τις κασέτες που ακούμε κάθε μέρα για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό.
Που ζούμε; Στο 1980; Υπάρχουν ακόμα κασέτες και μαγνητόφωνα; Πικάπ και βινύλλια; Ή όπως τότε που έβγαζε ο Τριανταφυλλόπουλος για την Παράγκα στην Ζούγκλα και φοβόταν μην του τις μασήσει τις ταινίες το κασετόφωνο πριν βγει η εκπομπή;
Στην εποχή του mp3, του blue ray, του cd, του dvd, του i-pad και των i-pod δεν μπορούμε ακόμα να μιλάμε για… κασέτες. Ας λένε cd ή dvd να καταλαβαινόμαστε. Σιγά μην είναι γραμμένοι οι διάλογοι και σε… μπομπίνες!
Υπάρχουν ακόμα… κασέτες με συνομιλίες για ματς;
| 04/03/11 - 19:52
Οι λίγο πιο μεγάλοι σε ηλικία θα τον θυμούνται σίγουρα τον Μαυρίκη με την μουστάκα που έκανε τις υποκλοπές στον Ανδρέα Παπανδρέου και στην Δήμητρα Λιάνη.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος