Facebook Pixel Με ένα κορίτσι στο μικρόφωνο!
Life
| 2012-12-12 00:57:00

Με ένα κορίτσι στο μικρόφωνο!

Με ένα κορίτσι στο μικρόφωνο!

Στον κόσμο του τηλεοπτικού πόκερ, έχουμε δει πολλά κορίτσια πίσω από το μικρόφωνο, συνήθως στο ρόλο της παρουσιάστριας ενός τραπεζιού.

H νέα πρόκληση στην καριέρα της επαγγελματίας παίκτριας πόκερ, Maria Ho, ακούει στο όνομα Heartland Poker Tour καθώς από τον Ιανουάριο θα βρίσκεται παρέα με τον Fred Bevill στον θάλαμο όπου θα σχολιάζουν τα events για τη νέα σεζόν του HPT.

To Heartland Poker Tour είναι μία αρκετά δημοφιλής διοργάνωση πόκερ στις Η.Π.Α και τον τελευταίο καιρό έγινε γνωστή παγκοσμίως μέσα από τα τεράστια κατορθώματα του Greg Raymer ο οποίος μέσα σε τέσσερις μήνες κατάφερε να κερδίσει τέσσερα main events, κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει κανείς έως τώρα.

Η Ηο αντικατέστησε στον σχολιασμό τον Chris Hansen ο οποίος αποχώρησε μετά από εφτά χρόνια.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μπαίνω στην οικογένεια του HPT. Ως παίκτρια, κολακεύτηκα που σεβάστηκαν την εμπειρία μου και ως γυναίκα είμαι ευγνώμων που το HPT είναι το πρώτο σόου που δίνει αυτή τη θέση με συμβουλές στρατηγικής σε μια γυναίκα. Ανυπομονώ να φέρουμε φρεσκάδα στις εκπομπές του HPT», δήλωσε η Ηο.

Στα πλαίσια των νέων καθηκόντων της, η Maria Ho θα αναλύει τις παρτίδες που παίζονται και θα προσφέρει στρατηγικές συμβουλές σε κάθε τηλεοπτικό σόου του Heartland Poker Tour για την ένατη σεζόν.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags