Εννέα συμβόλαια ποδοσφαιριστών λήγουν το καλοκαίρι για τον Εργοτέλη, όπως αποκάλυψε όμως ο Απόστολος Παπουτσάκης, θα γίνει ανανέωση του ρόστερ.
Ο πρόεδρος των Κρητικών παραχώρησε δηλώσεις στον «Athletic Radio 104,2», όπου τόνισε για τις ενέργειες που γίνονται την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Δεν θα φέρουμε σαβούρα στον Εργοτέλη. Παλεύουμε για την απόκτηση δύο - τριών ποδοσφαιριστών. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται. Αν δεν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι τώρα, συνεχίζουμε ως έχουμε».
Ωστόσο, το θέμα είναι ότι θα πολλοί ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν τη νέα αγωνιστική σεζόν: «… έχουμε αποφασίσει να ανανεώσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την αναζήτηση παικτών που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα μας», ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο