Το ποσό αυτό είναι υπερτριπλάσιο από τα υπόλοιπα ελληνικά ματς τη φετινή σεζόν, με εξαίρεση το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.
Αυτό σημαίνει πως όσοι στοιχημάτισαν, ανεξαρτήτως ποιου σημείου (1, χ ή 2) προτίμησαν είχαν κάποια πληροφορία για τον αγώνα.
"Έψαξα να βρω πόσα χρήματα έχουν παιχτεί στον Άρης-Παναθηναϊκός. Είναι τα περισσότερα που έχουν παιχτεί σε όλη την χρονιά την τελευταία ώρα 99.605 ευρώ. Μόνο το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το έχει ξεπεράσει αυτό.
Ρίχνουν μια πληροφορία πως θα πάει στο διπλό, παίζουν όλοι το διπλό και πάνε αυτοί στον άσο. Στο Άρης-Ολυμπιακός παίχτηκαν 13.400 ευρώ. Τα ποσά είναι υπερτριπλάσια από όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός", ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Σπορ.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος