Facebook Pixel Σώστε ό,τι έχει απομείνει
Life
| 2011-04-01 23:39:00

Σώστε ό,τι έχει απομείνει

Σώστε ό,τι έχει απομείνει

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για το μέλλον της ΑΕΚ το οποίο φαντάζει δυσοίωνο, ενώ δεν παραλείπτει να σχολιάσει τον αγώνα που κάνει το τμήμα του μπάσκετ και του χάντμπολ.

Το αν είναι πλήρης ο φάκελος ή όχι δεν θα το κρίνουμε εμείς, αλλά η UEFA, οπότε μέχρι τις 8 Απριλίου έχουμε καιρό. Αυτή την εβδομάδα έγινε ένας αγώνας δρόμου για να μπορέσει να εξασφαλίσει η «Ένωση» όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ είχαμε και τις δηλώσεις του Σκόκο που για μένα δεν είναι καθόλου περίεργες.

Αν οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής αισθανθεί ότι γίνεται στόχος, τότε το πιθανότερο είναι να πάρει τον δρόμο για άλλες πολιτείες. Έτσι κι αλλιώς, η ομάδα θα χρειαστεί ρευστό το καλοκαίρι και το να γλιτώσεις ένα τριαράκι για τα επόμενα δύο χρόνια (το συμβόλαιο του παίκτη μαζί με την εφορία), αλλά να πάρεις κι άλλο τόσο, αν έρθει μία πρόταση κοντά στο τριάρι, μάλλον μοιάζει με αναγκαιότητα.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί εξαιρετικά σοβαρή με τον Ατρόμητο. Μετά το στραπάτσο στο Καραϊσκάκη, οφείλει να δείξει στον προσεχή αντίπαλο της στο Κύπελλο πως είναι ανώτερη και να μην αφήσει κανένα περιθώριο για διάφορα σενάρια που μπορεί να πλήξουν ακόμα περισσότερο το κύρος της.

Μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Χιμένεθ θα κριθεί για τη συνέπεια του, αν και θεωρώ πως ανεξάρτητα από το τι έκβαση θα υπάρξει σε ό,τι αφορά το Κύπελλο και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις, πιστεύω πως το να μην συνεχίσει έχει αυτή την ώρα κάποιες περισσότερες πιθανότητες.

Θα ήθελα να γράψω και δύο πράγματα για τα άλλα σπορ, που δίνουν εξαιρετικά κρίσιμα παιχνίδια σήμερα. Η ΑΕΚ της καρδιάς μας, η μπασκετική «Ένωση» δίνει ένα καθοριστικό ματς με τον Ηρακλή, ενώ και η ομάδα του χάντμπολ θα παλέψει για άλλη μία φορά, ώστε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να ανατρέψει την ήττα από την Παρτιζάν με έξι γκολ. Ό,τι και να συμβεί σήμερα, αυτά τα παιδιά έχουν δώσει μεγάλες χαρές φέτος στον κόσμο και είμαι βέβαιος ότι στην εξέλιξη της χρονιάς, θα μας δώσουν ακόμα περισσότερες.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags