Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ καθώς όπως εξηγούν οι υπηρεσιακοί παράγοντες της ΔΟΥ Καβάλας είναι η πρώτη φορά, εδώ και πολλά χρόνια, που υπήρξε τόσο μεγάλος όγκος συναλλαγών που είχε ως αποτέλεσμα την κατάθεση πινακίδων ακόμα και για περιπτώσεις οικογενειών που έχουν μόνο ένα επιβατικό αυτοκίνητο αλλά αδυνατούν να το συντηρήσουν.
Ο αριθμός των 4.500 πινακίδων είναι αυξημένος κατά 22% σε σύγκριση με το 2012, οπότε η παράδοση πινακίδων από επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα μαζί έφτασε τις 3.694.
Εξάλλου, στη ΔΟΥ Δράμας σύμφωνα με στοιχεία της υπηρεσίας, κατά το 2013 παραδόθηκαν συνολικά 2.700 πινακίδες επιβατικών οχημάτων. Σε σύγκριση με το 2012 ο αριθμός αυτός είναι αυξημένος κατά 600 πινακίδες.
Πηγή:news.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο