Ωστόσο, φαίνεται ότι είχε και μια έφεση στην τεμπελιά, γεγονός που τελικά έφερε το μοιραίο: απόλυση.
Όπως χαρακτηριστικά είπαν στελέχη του αστυνομικού τμήματος, ο Φρεντ ήταν λίγο αφηρημένος, ενώ πολύ συχνά έπαιζε με διάφορα παιχνίδια που έπεφταν στα πόδια του, αντί να κάνει τη δουλειά για την οποία είχε εκπαιδευθεί.
Πάντως, όπως γράφει η Huffington Post, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Πριν από τρία χρόνια, το αστυνομικό τμήμα του Μπρέινγουντ στο Ιλινόις, απέλυσε τον σκύλο K-9, επειδή επιτέθηκε σε κρατούμενο, αλλά και σε αστυνομικό.
Πηγή: Newpost.gr
Απολύθηκε αστυνομικός σκύλος λόγω... τεμπελιάς!
| 12/02/14 - 01:03
Ο σκύλος Φρεντ υπήρξε ένα από τα βασικότερα στελέχη του αστυνομικού τμήματος του Γκάλφορντ στον Μισισιπή, αφού «ξετρύπωνε» με τη μύτη του εμπόρους ναρκωτικών και όχι μόνο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο