Facebook Pixel Τα υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-03-05 12:07:00

Τα υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα στη Δημόσια Τηλεόραση κάνουν απόψε (5/3) τα βίντεοκλιπ των τεσσάρων ελληνικών τραγουδιών που είναι υποψήφια για τη φετινή Eurovision. Η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των υποψήφιων τραγουδιών θα γίνει στο πλαίσιο της εκπομπής "Επικαιρότητα" (10:00-12:00).

Τα υποψήφια τραγούδια είναι τα Rise up με τους Freaky Fortune και Rskykidd, Dancing Night με τον Mark Angelo και Josephine, Πεταλούδα στην Αθήνα με την Κρυσταλλία και Κανένας δεν με σταματά με τον Κώστα Μαρτάκη.

Απολαύστε τα υποψήφια τραγούδια

Rise Up


 

Dancing Night


Πεταλούδα στην Αθήνα




Κανένας δεν με σταματά


 

Ο τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Μαρτίου στο Acro Music Hall και θα μεταδοθεί από τη ΔΤ. Παρουσιαστές για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή.

Φέτος, συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision στο Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας, γι' αυτό και οι διοργανωτές ετοιμάζουν ένα λαμπερό σόου με εκπλήξεις και μοναδικές εμφανίσεις παλαιών και νέων καλλιτεχών, όπως τα ντουέτα των Ελπίδας και Τάμτα, Σοφίας Βόσσου και Demy, Καίτης Γαρμή και Vegas, Καλομοίρας και Claydee αλλά και του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις Μέλισσες.

Από τη βραδιά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι περυσινοί νικητές Koza Mostra και ο Αγάθωνας με το Alcohol Is Free. Θυμηθείτε το τραγούδι τους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags