Ισχυρές βροχές και καταιγίδες συνοδευόμενες τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προβλέπονται την Κυριακή (6-4-14) αρχικά στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο και από τις μεσημεριανές ώρες και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Παράλληλα, πολλές περιοχές της χώρας θα βρεθούν αντιμέτωπες με λασποβροχές, εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης. Τα φαινόμενα αρχικά θα εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα και στη συνέχεια θα επεκταθούν στα κεντρικά, στα βόρεια, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Σταδιακά τις βραδυνές ώρες τα φαινόμενα θα ασθενήσουν κυρίως στο Ιόνιο και τις βόρειες περιοχές. Ύφεση των φαινομένων και βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Τρίτη.
πηγή: www.protothema.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο