Facebook Pixel «Εγκατέλειψαν» την Ξάνθη Μπόατενγκ-Γκλέισον
Life
| 2011-05-05 01:15:00

«Εγκατέλειψαν» την Ξάνθη Μπόατενγκ-Γκλέισον

«Εγκατέλειψαν» την Ξάνθη Μπόατενγκ-Γκλέισον

Παρελθόν από την ομάδα της Ξάνθης αποτελούν οι Τζορτζ Μπόατενγκ και Σάντος Γκλέισον, με τον πρώτο να λύνει κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ακριτική ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Τζορτζ Μπόατενγκ, ο οποίος μετράει 19 αγώνες με τους Ακρίτες και 2 τέρματα. «Η ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπόατεγκ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μάλιστα, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τον κόσμο, καθώς επίσης και τη διοίκηση της ομάδας για την άψογη συνεργασία. «Εγώ, σαν Τζορτζ Μπόατεγκ, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Σκόντα Ξάνθη για την συνεργασία που είχαμε κατά την περίοδο που έμεινα στην Ελλάδα, όπως επίσης και τις επαγγελματικές συνθήκες εργασίας που συνάντησα σ’ αυτήν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο μέλλον», δήλωσε ο Ολλανδός μέσος.
 
Παρελθόν από την ακριτική ομάδα αποτελεί και ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Σάντος Γκλέισον, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του, αφού πρώτα ευχαρίστησε τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags