Facebook Pixel Φιλική νίκη για Εργοτέλη
Life
| 2011-05-05 03:05:00

Φιλική νίκη για Εργοτέλη

Φιλική νίκη για Εργοτέλη

Άνετη νίκη πήρε ο Εργοτέλης μέσα στο Παγκρήτιο στο φιλικό ματς με τον Ρούβα, καθώς επικράτησε χωρίς δυσκολία με 4-1. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μπούντιμιρ (2), Λεάλ και Μπρούνο, ενώ το μοναδικό γκολ για τους φιλοξενούμενους έβαλε ο Ξημεράκης.

Ο Εργοτέλης αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τον Ρούβα, ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος . Το παιχνίδι διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο και οι Κρητικοί επιβλήθηκαν της φιλοξενούμενης ομάδας χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη αντίσταση. 

Το σκορ άνοιξε ο Μπούντιμιρ στο 23’, το 2-0 έκανε ο Λεάλ στο 27’, ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μπούντιμιρ έκανε το 3-0. Το τέταρτο και τελευταίο τέρμα για τον Εργοτέλη πέτυχε ο Μπρούνο στο 68’. Το γκολ της… τιμής για τον Ρούβα πέτυχε ο Ξημεράκης στο 85’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι γράφοντας το τελικό 4-1.
 
Οι συνθέσεις:
 
Εργοτέλης: α’ ημίχρονο: Αθανασίου, Κανδηλάκης, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Τζούνιορ, Ορφανός, Χρυσοφάκης, Λεάλ, Μπούντιμιρ.
 
Β’ ημίχρονο: Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Βίσιο, Πρωτογεράκης, Κυριακίδης, Κοζορώνης (68’ Δωματάς), Μπέτο, Μπρούνο, Βερπακόφσκις, Καρέλης.
 
Ρούβας: Ψαρουλάκης, Ιερωνυμάκης, Γιαννακάκης, Αργυράκης, Πατελής, Κουτσάκης, Μπαστάκης, Ταυλαδωράκης, Γουριώτης, Φουκαράκης, Χαραλαμπάκης.
 
Αγωνίστηκαν και οι: Χριστοδουλάκης, Ξημεράκης, Ξυλούρης, Δρακούλης, Αντωνάκης, Βαρούχας, Λαγουδάκης, Μπριλάκης, Τζωρακολευτεράκης, Αναγωνστάκης, Ανδρεαδάκης, Ραβανός, Κοζορώνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags