Οι μαθητές αποβλήθηκαν για «προσβολή της Εθνικής Επετείου», γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας ενός εκ των μαθητών, η οποία μιλώντας στην ιστοσελίδα Trikalanews, δήλωσε «περήφανη για το γιο της».
«Ο γιος μου δεν πρόσβαλε το Σχολείο, ούτε τους αγωνιστές του ΄40, αλλά αντέδρασε με τον δικό του τρόπο με πολιτική αντίσταση στο σημερινό καθεστώς και μόνο μπροστά από την εξέδρα των επισήμων», δήλωσε η μητέρα, προσθέτοντας πως η αποβολή δόθηκε σε συνεννόηση του Συμβουλίου Καθηγητών του 2ου Λυκείου Τρικάλων με την Διευθύντρια Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Βάσω Κάκλα.
«Όταν επισκέφθηκα την κ. Κάκλα, μου είπε ότι την ώρα εκείνη δεν βρισκόταν στον χώρο των επισήμων, αλλά το βράδυ μετά, βλέποντας οπτικό υλικό από το συμβάν και ενοχλημένη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διευθυντή του Σχολείου», αναφέρει η μητέρα που ζητά πλέον τα πρακτικά της συνεδρίασης του Συμβουλίου Καθηγητών.
Στο παρακάτω βίντεο διακρίνεται το περιστατικό (μετά το 15ο λεπτό) που προκάλεσε την αποβολή των μαθητών.
Πηγή: ethnos.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο