Ραγδαίες είναι οι πολιτικές-κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι οι τράπεζες θα μείνουν κλειστές για μία εβδομάδα και η οικονομία θα "παγώσει" μέχρι το δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής, υπάρχουν πληροφορίες για νέες επαφές με την Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε, πριν από λίγη ώρα, στο Twitter, πως γίνονται κινήσεις τις τελευταίες ώρες, ώστε να κλείσει το χάσμα και να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους!
Μάλιστα, σημειώνει ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν το επόμενο 48ωρο, καθώς θυμίζουμε ότι το βράδυ της Τρίτης εκπνέει το υπάρχον πρόγραμμα.
Ο έγκριτος δημοσιογράφος έγραψε: "Τις τελευταίες ώρες γίνονται στο παρασκήνιο σοβαρές προσπάθειες να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους. Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο".
Δείτε και το τιτίβισμά του...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
ΣΟΚ: Πόσα λεφτά θα σηκώνουμε τη μέρα!
Δείτε το νέο διάγγελμα Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Παρέμβαση Ομπάμπα για την Ελλάδα
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο