Ολοκληρώθηκε ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ και η συνάντηση Σαπέν – Τσακαλώτου, από την οποία είχε αποχωρήσει νωρίτερα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σύμφωνα με τις πρώτες οι πληροφορίες, η Ελλάδα πέτυχε μία νίκη, καθώς πλέον αποδέχονται οι εταίροι μια πιο "ευέλικτη λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ" για να μην μεταφερθεί στην εταιρεία του Λουξεμβούργου!

 

Από... άλλον πλανήτη

Πρόταση που... προέρχεται από άλλον πλανήτη χαρακτηρίζουν ανώτατες κυβερνητικές πηγές τις αξιώσεις του Eurogroup για το Ταμείο ακίνητης περιουσίας, ύψους 50 δισ. ευρώ, με ταυτόχρονη μεταφορά της έδρας του στο Λουξεμβούργο.
 

Η πρόταση για την ακίνητη περιουσία των 50 δισ. ευρώ προέρχεται από άλλον πλανήτη, διαμηνύει η Αθήνα, σε μια προσπάθεια να διαψεύσει πως η ελληνική πλευρά πρόκειται να αποδεχθεί ένα τέτοιο μέτρο στις Βρυξέλλες.