Προβλέπονται μέσω των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, ισχυρές χιονοπτώσεις μέσα στο χρονικό διάστημα από τις 15 Νοεμβρίου ως και τις 15 Δεκεμβρίου.
Όπως διαβάσαμε στο Greek-Weather.Org, υπάρχει περίπτωση να έχουμε 1 με 2 κύματα χιονοπτώσεων και ψύχους προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα, μέσα στο ανωτέρω χρονικό διάστημα.
Τα χιόνια μάλιστα, δεν αποκλείεται να επισκεφτούν και πεδινά τμήματα σύμφωνα πάντα με προβλέψεις των μοντέλων πρόγνωσης καιρού. Είναι ακόμα νωρίς για να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Η πρώτη εικόνα μας δείχνει πάντως πως αναμένεται να έχουμε κρύο καιρό από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι και τα μέσα του Δεκεμβρίου και μέσα σε αυτό το διάστημα περιμένουμε να έχουμε 1 με 2 ψυχρές εισβολές με χιόνια και πολλές βροχές και καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα.
Πηγή: makeleio.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο