Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης των φορτηγών – οχημάτων αναδόχων, στο ορυχείο Μαυροπηγής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και από τη θέση στην οποία βρέθηκε o άτυχος εργάτης προκύπτει ότι παρασύρθηκε από το όχημα του οποίου ήταν οδηγός. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Αστυνομική Διεύθυνση Πτολεμαΐδας.
Από την πλευρά τους οι υπηρεσίες της ΔΕΗ, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τίθενται στην διάθεση των αρμοδίων αρχών και παράλληλα θα προβούν σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους για την διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος, για τα μέτρα που τυχόν θα έπρεπε να είχαν ληφθεί από τον εργολάβο.
Η διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ εκφράζει τη βαθειά θλίψη της για το ατύχημα και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
ΠΗΓΗ: newsit.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο