Facebook Pixel Αντί για την ΚΑΕ, φωνάζει η ΠΑΕ!
Life
| 2011-06-07 22:16:00

Αντί για την ΚΑΕ, φωνάζει η ΠΑΕ!

Αντί για την ΚΑΕ, φωνάζει η ΠΑΕ!

Ο Νίκος Ασημακόπουλο σχολιάζει την ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για όσα έγιναν στον 4ο τελικό της Α1 μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου και του Παναθηανϊκού.

ΟΥΤΕ αυτή τη φορά κάποιος διαιτητής είχε τα ούμπαλα να διακόψει το ματς του μπάσκετ. Εβλεπαν τα πράσινα ανθρωπάκια να μπουκάρουν και να πλακώνουν παίκτες και διάφορους άλλους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά μάλλον βρήκαν το περιστατικό... συνηθισμένο.

ΚΑΙ ΜΗ μας πει κανένας έξυπνος ότι... «εντάξει, τρία δευτερόλεπτα ήθελε να τελειώσει το ματς», γιατί αυτά τα τρία δευτερόλεπτα είναι που μας κάνουν να βουλιάζουμε όλο και περισσότερο στην καφρίλα κάθε χρόνο. Κι αν δεν έρθει η στιγμή που κάθε ομάδα θα ξέρει πως, ακόμη και το παραμικρό να γίνει, θα μηδενιστεί και θα χάσει όσα θα έχουν κερδίσει όλη την προηγούμενη ώρα οι παίκτες της στο γήπεδο, τότε κάθε χρόνο θα κολυμπάμε στα ίδια σκατά.

Η ΛΟΓΙΚΗ του ποδοσφαίρου κι εδώ, σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια: μπουκάρουν τα βλαμμένα κι αρχίζουν να μοιράζουν μπουνιές στον Μπουντούρη και τον Αγγέλου, επειδή τα ίδια είχαν κάνει και οι... συνάδελφοί τους στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη με τον Σισέ και τους άλλους κι ήθελαν να πάρουν τη ρεβάνς. Ομως, ειδικά προχθές, επειδή δεν γινόταν να χαλάσει η φιέστα του Παναθηναϊκού, κανένας δεν διανοήθηκε να πει... σταματάω το ματς, σηκώνομαι, φεύγω και κόψτε το λαιμό σας. Αν είχε νικήσει ο Ολυμπιακός, θα το συζητούσαν κι ίσως να το αποφάσιζαν, όπως είχε γίνει στο περυσινό τέταρτο ματς, στο ΣΕΦ. Επειδή όμως τώρα άρχισαν να δέρνουν εκείνοι που νικούσαν έπρεπε να λήξει χωρίς προβλήματα το παιχνίδι, για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν μετά τα... επινίκια!

ΒΕΒΑΙΑ, όπως φάνηκε και από τις χθεσινές αντιδράσεις, το πρόβλημα το έχουν κατά βάθος οι ΠΑΕ και όχι οι ΚΑΕ. Οσο και να μοιάζει περίεργο, για όσα έγιναν στο ντέρμπι του μπάσκετ, εκείνος που διαμαρτύρεται είναι ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός. «Τα δικά μας τα φουσκώνατε πριν από δύο μήνες, ενώ των άλλων τα κάνετε γαργάρα»! Σωστά το βάζει το ζήτημα! Γιατί ξέρει ότι το πρόβλημα που θα υπάρχει και του χρόνου θα είναι βασικά στο ποδόσφαιρο.

ΓΙΑ ΝΑ να μην τα πολυλογούμε, και επειδή έχουμε να κάνουμε και στα δύο σπορ με τις ίδιες ομάδες, τις ίδιες νοοτροπίες και τους ίδιους ακριβώς αρρωστημένους οπαδούς που δεν καταλαβαίνουν παρά μόνο από μέτρα που θα μπορούν να τους εξοντώσουν, μένει να δούμε τι θα γίνει από σήμερα με την απόφαση του Πιλάβιου να βάλει λουκέτο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία με στόχο να φτιάξει, όπως λέει, τα πράγματα.

ΜΑ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει κάτι μέσα σε 15 μέρες; Μπορεί! Αν υπάρχει αυτό το «έτοιμο σχέδιο» για το οποίο μας μιλάνε κι αν δούμε στις όποιες αποφάσεις τη θέληση να εφορμοστούν κατά γράμμα οι νέοι κανονισμοί, να διακόπτονται αγώνες οριστικά, να μηδενίζονται ομάδες και να χάνουν βαθμούς, την ώρα που θα υπάρχει ίδια αντιμετώπιση για όλους από τους αθλητικούς δικαστές και διαιτητές που θα σφυρίζουν σε παρόμοια λογική, τότε αυτό το 15ήμερο φτάνει και περισσεύει.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, δηλαδή, να ματώσει κάποιος ιδιαίτερα. Αν υπάρχει ένα μίνιμουμ προετοιμασίας, προλαβαίνει να περάσει, μαζί με το κατάλληλο μήνυμα, προς όλους. Αν όχι, μια από τα ίδια θα ζήσουμε και του χρόνου...

ΠΗΓΗ: enet.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags