Σίγουρα ο Nάτσο Σκόκο φεύγει με πολλές εμπειρίες από την Ελλάδα. Άλλες ήταν ωραίες (Κύπελλο, νίκες σε ντέρμπι, γκολάρες, πανηγύρια), άλλες άσχημες (γκαζάκια) και άλλες περίεργες. Όπως η κουτουλιά του τότε συμπαίκτη του, Ραφίκ Τζιμπούρ στους Θρακομακεδόνες, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Για να πούμε του στραβού το δίκιο, αμφότεροι ήταν παράξενοι χαρακτήρες! Το πειραχτήρι απ’ τους δύο όμως ήταν ο «υδραυλικός».

Όλοι οι Έλληνες έχουμε ψωμοτύρι στην καθημερινή μας επικοινωνία τη λέξη με τα τρία «α» που δεν είναι ούτε μαμάκα ούτε μπαμπάκα, την ελληνική έκδοση του άει σιχτίρ και πολλές άλλες βρισιές που… εμπλουτίζουν το λεξιλόγιο μας.

Παρόμοιες εκφράσεις έχουν άλλωστε και άλλοι λαοί. Έτσι και οι Ισπανόφωνοι!

Για να καταλάβετε, οι Ισπανοί και οι λατινοαμερικάνοι φωνάζουν συνέχεια «de puta madre» που ετυμολογικά σημαίνει… «π… ανα μάνα». Αυτοί βέβαια το λένε όπως εμείς το... γαμώτο.

Αυτή την λεπτομέρεια δεν την ήξερε, που λέτε, ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Άκουγε συνέχεια τον Νάτσο να κάνει πλακίτσα με την αργεντίνικη παροικία της ΑΕΚ και να φωνάζει συνεχώς «de puta madre». Δεν το έλεγε για τη δική του μάνα, δεν τον ένοιαζε…

Κάποια στιγμή όμως, έσπασε ο διάολος το ποδάρι του, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Σκόκο το ξεφώνησε με αποδέκτη τον Αλγερινό!

Τα πήρε ο «τρομοκράτης», καθότι οξύθυμος, τον έβαλε κάτω τον Σκόκο και άρχισε να μοιράζει μπουνιές και κουτουλιές…

Οι δύο τους γλίτωσαν το πρόστιμο, ελέω ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους, αλλά στον συγκεκριμένο αγώνα δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα ούτε στο μισό μέτρο…

Γιατί άραγε…;

ΠΗΓΗ: aek-live.gr