Μόνο ως παράλογες θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τις αποφάσεις των «σοφών» του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι κυριολεκτικά βάζουν «πωλητήριο» σε ιδιόκτητα κτήρια του Ελληνικού Δημοσίου ακόμη και σε αυτά που στεγάζουν υπηρεσίες υπουργείων.
Όπως αναγράφεται σε πίνακα ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και τιτλοφορείται «Χώροι Γραφείων Διαχείρισης ΚΕΔ», κτήρια όπως αυτά που στεγάζουν τις υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών «πωλούνται».
Το σχέδιο νόμου αναφέρει πως τα κτήρια θα μπορούν να πωληθούν σε ιδιώτες από το τέταρτο τρίμηνο του 2011 και στην συνέχεια με την διαδικασία της επαναμίσθωσης (sale & leaseback) το Δημόσιο θα καλείται να πληρώσει ενοίκιο στους νέους ιδιοκτήτες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο