Την κίνηση Φλωρίδη αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Την πρώτη κίνηση έκανε ο βουλευτής Λάρισας Έκτορας Νασιώκας, ο οποίος από το βήμα της Βουλής ανακοίνωσε την παραίτηση του.
Πηγές αναφέρουν πως βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν επιστολή με παραλήπτη τον Γιώργο Παπανδρέου, στην οποία ζητούν τη διενέργεια εκλογών.
Πάντως οι σημερινές εξελίξεις έρχονται ως συνέχεια της ανεξαρτητοποίησης Λιάνη, και παρά το γεγονός πως δε δημιουργεί κοινοβουλευτικό ζήτημα αφού δεν διαταρράσει την κοινοβουλευτική δύναμη του ΠΑΣΟΚ αλλά αναδεικνύει το μείζον πολιτικό πρόβλημα που έχει το κυβερνόν κόμμα.
Και εάν όπως ακούγεται ακολουθήσουν και άλλοι βουλευτές τον δρόμο της παραίτησης -ήδη γίνεται λόγος για 2-4 - τότε το πολιτικό πρόβλημα καθίσταται σοβαρότατο.
Για περισσότερο ρεπορτάζ μπείτε στο newstoday.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο