Σε αυτή, η πλευρά των επενδυτών παρουσίασε αναλυτικά το πλάνο που έχουν για την «εμπλοκή» τους με τους Νεοσμυρνιώτες και δέχθηκαν, τελικά, τον όρο του Πανιωνίου να μην έχουν «οψιόν» αγοράς του 67% των μετοχών στις 31 Μαϊου του 2012.
Ωστόσο, θα βάλουν κανονικά τα 3 εκατ. ευρώ που έχουν πει, ώστε να πείσουν και τον πλέον δύσπιστο ότι οι προθέσεις τους είναι σοβαρές για την ομάδα, αν και λογικά θα φροντίσουν ώστε να υπάρξει μια «ασφαλιστική δικλείδα» για να μην τα χάσουν, σε περίπτωση που τελικά ο Πανιώνιος δεν περάσει στα χέρια τους.
Πλέον, οι εξελίξεις μετατίθονται για το απόγευμα της Τετάρτης (22/6) όπου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, στην οποία δεν θα παραστεί κανείς από την πλευρά των επενδυτών. Σε αυτή, θα αναλυθεί και θα παρουσιαστεί το πλάνο και θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα γίνει αποδεκτό.
Πηγή: sentra-goal.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο