Διαβάστε πως αναπαρήγαγαν το θέμα τα πιο δημοφιλή ιντερνετικά Media:
Gazzetta.gr
Καβάλα... Θεσσαλονίκης!
Ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης, ανακοίνωσε ότι η έδρα των «αργοναυτών» θα είναι η Θεσσαλονίκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την συγχώνευση με τον Ηρακλή!
Sport24.gr
Στην Θεσσαλονίκη η έδρα της Καβάλας
Ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης, με γραπτή του ανακοίνωση ξεκαθάρισε πως η έδρα της Καβάλας μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Αναμένονται νέες αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας.
Contra.gr
Σταύρος Ψωμιάδης: "Φεύγουμε από την Καβάλα και πάμε Θεσσαλονίκη"
Ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της, Σταύρος Ψωμιάδης, εξέδωσε η ΠΑΕ Καβάλα στην οποία γνωστοποιεί ότι η έδρα της ομάδας αλλάζει και μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη.
Sentragoal.gr
Καβάλα... Θεσσαλονίκης!
Ο Ψωμιάδης παίρνει την Καβάλα και την πάει Θεσσαλονίκη, κάνοντας επίθεση στη δημοτική αρχή! Καβάλα Θεσσαλονίκης λοιπόν, όπως λέμε... τρίγωνα πανοράματος!