Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, για άλλη ελληνική ομάδα, έμεινε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, αφού μετά από πεντάωρες διαπραγματεύσεις, η ΑΕΚ έβαλε νερό στο κρασί της και όχι μόνο έλυσε το συμβόλαιο του Αλγερινού, τον αποζημιώνει με το ποσό των 350.000 ευρώ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και πήραν μέρος ο Σταύρος Αδαμίδης με τον δικηγόρο της ΠΑΕ (Χάρη Γρηγορίου) και τον νομικό εκπρόσωπο του Αλγερινού (Γιώργο Παναγόπουλο).

Συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει ότι ο «τρομοκράτης» θα αποζημιωθεί με 310.000 ευρώ συν 40.000 ευρώ για κάποια άλλα έξοδα, καθώς και το 20% του φόρου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η λύση βρέθηκε κάπου στη μέση, αφού η πλευρά του επιθετικού αξίωνε  αρχικά 1.420.000 ευρώ…

Για να κλείσει και οριστικά η υπόθεση απομένει η υπογραφή σχετικών εγγράφων, προκειμένου ο Τζιμπούρ να μείνει και τυπικά ελεύθερος. Έτσι επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του sportdog, ο οποίος σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για το προδιαγεγραμμένο διαζύγιο…

Υπενθυμίζεται ότι ο «τρομοκράτης» είχε έρθει στην «Ένωση» το καλοκαίρι του 2008, μία μεταγραφή που κόστισε στην ομάδα 5.150.000 ευρώ (3.150.000 στον Πανιώνιο και 2 εκατ. στον ίδιο).