Ο μάνατζερ του 29χρόνου διεθνούς Αυστριακού επιθετικού, Σκέντερ Φάνι χαρακτήρισε την πρόταση του Αρη, ως «πολύ ενδιαφέρουσα και καλή από οικονομικής πλευράς, αλλά ο Ρόλι αποφάσισε να παραμείνει στην Αούστρια».

Όπως προκύπτει από τα αυστριακά ΜΜΕ, ο Λιντς δεν είχε μόνο πρόβλημα με το διετές συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Αρης αλλά κυρίως επειδή ήθελε τραπεζικές εγγυήσεις για τα χρήματα του από μη-ελληνική τραπέζα. Ο Αυστριακός στράικερ με άλλα λόγια σκέφτηκε με γνώμονα την κρίση που έχει πλήξει την ελληνική οικονομία.

Ο Φάνι που βρέθηκε στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή της Αούστρια, Τόμας Πάριτς και τον Γιάννη Κόντη στην Βιέννη, πρόσθεσε πως η «Αούστρια δεν ήθελε έμψυχα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή, αλλά μόνο χρήματα. Ο Ο Ρόλαντ θέλει να μείνει στην Αούστρια και να πετύχει κι άλλα γκολ, περισσότερα από πέρυσι που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ».

Πηγή: sentra-goal.gr