Στο δικαστήριο θα μεταφερθεί η κόντρα του Γιάννη Αλαφούζου και του Γεωργίου Κουρή. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, ο Αλαφούζος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
«Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε σήμερα ο κύριος Ιωάννης Αλαφούζος καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας Αυριανή και του Γεωργίου Κουρή για πρόσφατο δημοσίευμά τους. Άμεσα θα ακολουθήσει και η άσκηση αποζημιωτικής αγωγής.
Επίσης, σύντομα θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης, όσοι εξακολουθούν να τον συκοφαντούν μέσα από τις δημόσιες συχνότητες ελεγχομένων από τον Γεώργιο Κουρή τηλεοπτικών μέσων, όπως οι σταθμοί ALTER CHANNEL και ΚONTRA CHANNEL», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο