Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς...
Ποιος δεν το θέλει.... Ολοι, πλην εκείνων οι οποίοι είχαν στήσει τις... επιχειρηματικές τους δραστηριότητες πάνω στον βούρκο της μπάλας και πλούτιζαν. Καλώς να ορίσει, λοιπόν. Κι αν χρησιμοποιούσαν κάποιοι σαν μπαμπούλα την ΟΥΕΦΑ και το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, ε, τώρα που εμφανίστηκαν τα δύσκολα, ας βγει η ΕΠΟ να κατηγορήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι την προσπερνά και καλεί την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να γίνει επίσημη συνομιλήτριά της.
Είναι καταφανές, φαντάζομαι, για ποιο λόγο η πολιτική ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού κατέφυγε στην ΟΥΕΦΑ και στον πρόεδρό της. Διότι από την ΕΠΟ, όσες... πάσες κι αν της έκανε, δεν βρήκε λύση. Κι επειδή τα προβλήματα αντί να μειώνονται συνεχώς πολλαπλασιάζονται, κλήθηκε ο Μισέλ Πλατινί και το επιτελείο του μήπως και με τα φώτα τους φωτίσουν κάπως το σκοτάδι στο οποίο ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι η πρόσκληση δεν έγινε από την ΕΠΟ, αλλά από την πολιτική ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού, ο Γάλλος πρόεδρος της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας το αντιπαρήλθε.
Εκτός αν προσπαθήσουν να μας πείσουν ορισμένοι ότι πριν αποκριθεί καταφατικά ο Πλατινί, ρώτησε την ηγεσία της ΕΠΟ. Το πώς έγινε και γιατί έρχεται ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ δεν έχει και πολλή σημασία. Το σημαντικότερο είναι ότι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση.
Πηγή: Εθνοσπόρ
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος