Facebook Pixel "Στο Λονδίνο θα κάνω τα πάντα"
Life
| 2011-07-24 12:19:00

"Στο Λονδίνο θα κάνω τα πάντα"

"Στο Λονδίνο θα κάνω τα πάντα"

Ήταν λίγο πριν τις 10:00 όταν ο Σπύρος Γιαννιώτης πατούσε το πόδι του στην Αθήνα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κολύμβησης δέχθηκε -παρά την κούραση- να μιλήσει για όλα! Η Πολιτεία πού ήταν;
 

Ο Σπύρος Γιαννιώτης μαζί με τον προπονητή του Νίκο Γέμελο, κουρασμένοι από το μακρύ ταξίδι επιστροφής από τη Σαγκάη, αλλά χαμογελαστοί από τα δύο μετάλλια, το χρυσό στα 10 χιλιόμετρα και το ασημένιο στα 5 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης, συγκέντρωσαν επάνω τους τα φλας των δημοσιογράφων.

Η Πολιτεία για μία φορά απούσα από την υποδοχή του Σπύρου Γιαννιώτη, αλλά ήταν εκεί το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Αρχηγός της Ολυμπιακής Ομάδας για το Λονδίνο, Ισίδωρος Κούβελος.

Ο Γιαννιώτης μιλώντας για το χρυσό μετάλλιο, που του έδωσε και τη πρόκριση στο Λονδίνο, είπε:

«Είναι ωραία να γυρίζεις πίσω. Το χρυσό μετάλλιο ήταν σε ένα Ολυμπιακό αγώνισμα και ελπίζω να είμαι καλά και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τις δικές μου και των ανθρώπων που είναι γύρω μου, που πιστεύουν σε μένα, ώστε στο Λονδίνο να κάνω τα πάντα για να μην τους απογοητέψω. Δεν θέλω άλλωστε να πάει χαμένη η προσπάθεια που κάνω όλα αυτά τα χρόνια».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags