Facebook Pixel Εκτός τελικού Δράκου-Γρηγοριάδης
Life
| 2011-07-30 15:36:00

Εκτός τελικού Δράκου-Γρηγοριάδης

Εκτός τελικού Δράκου-Γρηγοριάδης

Τελικά δεν ...είδαν τελικό οι Έλληνες κολυμβητές ούτε την 7η ημέρα των αγώνων του 14ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, στη Σανγκάη.

Η Νόρα Δράκου στα 50μ. ελεύθερο κολύμπησε στον 2ο ημιτελικό και τερμάτισε σε 25.22 (13η στο σύνολο), με όλη την "αφρόκρεμα" της παγκόσμιας κολύμβησης για αντιπάλους. Η ίδια απέδωσε την όχι και τόσο καλή της εμφάνιση το απόγευμα στο άγχος και τη νευρικότητα:

«Ήμουν νευρική και αγχωμένη, δεν πήγα καλά, οι χεριές μου ήταν νευρικές, δεν μου πήγε τίποτα στην κούρσα». Όσο αφορά όμως τη συνολική της παρουσία στη Σανγκάη, μετά και την τελευταία της κούρσα: «Τα καλύτερα. Τι να πω, πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τρία πανελλήνια ρεκόρ, Ολυμπιακό όριο, συμμετοχή σε ημιτελικούς. Ήξερα ότι ο τελικός θα ήταν δύσκολος. Πέτυχα τους στόχους που είχα βάλει εδώ στη Σανγκάη και δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένη», τόνισε η κολυμβήτρια από την Πάτρα.

Στο 2ο ημιτελικό των 50μ. ύπτιο ο Άρης Γρηγοριάδης τερμάτισε 7ος σε 25.46 και δεν κατάφερε να περάσει στους 8 του τελικού. «Ήθελα να πάω καλύτερα το απόγευμα απ΄ό,τι το πρωί. Το αγώνισμα δεν έκλεισε γρήγορα και είχα την ευκαιρία να περάσω στον τελικό, αλλά δεν μου "βγήκε". Ήμουν νευρικός και "χάλασα" το κολύμπι μου», δήλωσε μετά το τέλος του ημιτελικού.

Όσο για τη συνολική του παρουσία εδώ στη Σανγκάη, το ευχαριστήθηκε, όπως παραδέχθηκε: «Οι Κινέζοι έκαναν μία καταπληκτική διοργάνωση, όπως και στο Πεκίνο. Η πισίνα πολύ καλή, οι εγκαταστάσεις φανταστικές, η φιλοξενία όπως πάντα καλή, γενικά το ευχαριστήθηκα και το χάρηκα εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags