«Δεν θα μπορούσε να βρεθεί χειρότερο μέρος στο κόσμο για μια τέτοια σύγκρουση απ΄ ότι έξω από το Place du Casino του Μονακό στη μέση του καλοκαιριού»
Αυτό ανέφερε ένας τουρίστας που φωτογράφιζε ασταμάτητα το «τρελό» ατύχημα, που είχε πρωταγωνίστρια για άλλη μια φορά μια ξανθιά κυρία!
Στο ατύχημα δεν ενεπλάκησαν αυτοκίνητα της σειράς άλλα… μια Bentley μια Mercedes S, μια Ferrari F430, μια Porsche 911 και μια Aston Martin Rapide.
Λίγο η ζαλάδα από τη ζέστη, λίγο η αμηχανία να οδηγάς ένα αυτοκίνητο 317 χιλιάδων ευρώ και έγινε το κακό.
Η κυρία προσπάθησε να φρενάρει, προκειμένου να αποφύγει μια Mercedes S αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να συγκρουστεί μια μαύρη Ferrari F430, 207.000 δολαρίων, μια Porsche 911, 118.000 δολαρίων και μια Aston Martin Rapide που κοστίζει 207.000.
πηγή: news247.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο