Facebook Pixel Θλάση κι ο Τοροσίδης! Πάλι στην εθνική!!!
Life
| 2011-08-12 18:46:00

Θλάση κι ο Τοροσίδης! Πάλι στην εθνική!!!

Θλάση κι ο Τοροσίδης! Πάλι στην εθνική!!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τη θλάση του Βασίλη Τοροσίδη

Το κομμάτι της στήλης που δημοσιεύθηκε σήμερα το πρωί στο σάϊτ του Σπορ Εφ Εμ, ξεκινούσε ως εξής: «Να λοιπόν και η δεύτερη φετινή θλάση στον Ολυμπιακό. Μετά τον Φέϊσα, του οποίου ο μυϊκός τραυματισμός είχε μία λογική, υπό την έννοια ότι είχε μείνει ένα χρόνο εκτός δράσης, τώρα ήρθε η σειρά του Τζιμπούρ».

• Που να φανταζόμουν ότι λίγες ώρες αργότερα θα αναγκαζόμουν να γράψω για την τρίτη φετινή θλάση του Ολυμπιακού, πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα. Μία θλάση που αφορά αυτή τη φορά τον Τοροσίδη. Θλάση στους προσαγωγούς από το παιχνίδι της εθνικής μας στο Σεράγεβο με τη Βοσνία. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός, παραπονούνταν όλοι οι διεθνείς μας, αλλά ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού το έπαθε.

• Δεν ξέρω τι θα πουν οι γιατροί στον Ολυμπιακό αργότερα στο Ρέντη, αλλά οι πρώτες ενδείξεις μιλάνε για 15νθήμερο νοκ άουτ, άρα εκτός μάχης κι αυτός από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

• Εγώ κάποια στιγμή είχα γίνει κακός γράφοντας ότι ο Τοροσίδης μετά από κάθε παιχνίδι της εθνικής γυρνάει στο Ρέντη τραυματίας. Συγνώμη, αλλά είχα καταγράψει απλά την αλήθεια. Και να που για μία ακόμη φορά είχαμε το ίδιο σκηνικό: Πήγε ο Τόρο στην εθνική, έπαιξε και γύρισε τραυματίας. Τώρα είναι θλάση, άλλοτε ήταν σπάσιμο, μία άλλη φορά κάτι άλλο κ.ο.κ. Τρόπος του λέγειν αυτό το «μετά από κάθε παιχνίδι της εθνικής», αλλά όχι και πολύ υπερβολικό.

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags