Ο άτυχος νεαρός, που αγωνιζόταν στους «πράσινους» τα τελευταία χρόνια, βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν η μηχανή που οδηγούσε βγήκε εκτός πορείας και συγκρούστηκε σε κολώνα.
Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Αμπελωνιακού έδωσε το «παρών» στο τελευταίο αντίο του αδικοχαμένου αθλητή.
Μάλιστα η διοίκηση εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση: «Δεν υπάρχουν λόγια κανείς να εκφράσει την οδύνη, την απογοήτευση, τη θλίψη. Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Αμπελωνιακού θρηνεί τον άδικο χαμό ενός από τα πιο αξιόλογα παιδιά της. Φίλε Αποστόλη, καλό ταξίδι...».
Ο Αποστόλης Παπαγεωργίου αγωνιζόταν ως αριστερό μπακ εδώ και μερικά χρόνια στην ανδρική ομάδα του Αμπελωνιακού παρά το νεαρό της ηλικίας. Επίσης ήταν μέλος της μικτής ομάδας της ΕΠΣΛ. Φέτος θα πήγαινε στη Γ' Λυκείου.
Πηγή: sentragoal.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο