Η καταιγίδα προκάλεσε την κατάρρευση μεταλλικών κατασκευών που είχαν στηθεί στον χώρο, ανακοίνωσε σήμερα η δήμαρχος της πόλης. Οι διοργανωτές ενημέρωσαν από την πλευρά τους τη ματαίωση των υπολοίπων εκδηλώσεων του δημοφιλούς φεστιβάλ.
Δύο τεράστιες σκηνές, μεταλλικές κατασκευές της εισόδου του χώρου του φεστιβάλ , γιγάντιες οθόνες κατέρρευσαν και δένδρα ξεριζώθηκαν από τη σφοδρότητα της βροχόπτωσης και του ανέμου. Την ώρα της καταιγίδας, 60.000-65.000 άνθρωποι ήταν παρόντες στον χώρο του φεστιβάλ.
Ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Ιβ Λετέρμ επισκέφθηκε τον τόπο της καταστροφής τη νύχτα για να εκφράσει τη λύπη του στις οικογένειες των θυμάτων. Οι βελγικοί σιδηρόδρομοι προγραμμάτισαν επιπλέον δρομολόγια για να δώσουν τη δυνατότητα απομάκρυνσης των νέων από την περιοχή.
Πηγή: newstoday.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο