Facebook Pixel "Παράδειγμα οι Ισπανοί"
Life
| 2011-08-22 22:05:00

"Παράδειγμα οι Ισπανοί"

"Παράδειγμα οι Ισπανοί"

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε για τα προβλήματα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και εξήγησε γιατί η απεργία των Ισπανών συναδέλφων τους αποτελεί παράδειγμα.

Οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές δίνουν αυτές τις ημέρες το δικό τους αγώνα για να βελτιώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται αλλά και για να λάβουν τα δεδουλευμένα τους. Στην Ελλάδα ο ΠΣΑΠ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και οργανώνεται έτσι ώστε να μπορέσει στο άμεσο μέλλον να διασφαλίσει όσο το δυνατόν τα μέλη της.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος τόνισε: "Εχουμε καταθέσει σ' όλους τους αρμόδιους φορείς τις προτάσεις μας σχετικά με την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου. Οπως επίσης θα θυμάστε είχε προβεί σε κινητοποίηση πέρυσι κατά τη διάρκεια της 26ης αγωνιστική με την οποία συμφώνησαν οι 10 από τις 16 ομάδες.

Οπως γίνεται αντιληπτό ενότητα υπάρχει αλλά δεν είναι καθολική. Την ίδια ώρα οι συνάδελφοί μας, κυρίως αυτοί των χαμηλότερων κατηγοριών, αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα, δεν τους καταβάλλονται καν οι μισθοί. Είναι σαφές ότι για μας η στάση των Ισπανών ποδοσφαιριστών είναι παράδειγμα προς μίμηση. Εχω ζήσει αρκετά πράγματα ως παίκτης και ξέρω τα προβλήματα αλλά χρειάζεται περισσότερη δουλειά.

Σίγουρα έχουμε κάνει πρόοδο σε σχέση με το παρελθόν. Παλαιότερα στις Γενικές Συνελεύσεις υπήρχαν 30 άτομα, τώρα έχουμε δει και 300. Είδαμε παιδιά να έρχονται με το ΚΤΕΛ από την άλλη άκρη της Ελλάδας για να δώσουν το παρόν. Η μόνη λύση για τον Ελληνα ποδοσφαιριστή είναι να βρίσκεται κοντά στο σύνδεσμό΄του. Κρατήσαμε κάποια κεκτημένα το καλοκαίρι αλλά δεν πανηγυρίζουμε. Δυστυχώς πρέπει να διεκδικούμε και τα αυτονόητα πλέον".

Σε ερώτηση, τέλος, για τη στάση που θα κρατήσει ο σύνδεσμος αν αποδειχθεί η ενοχή μελών του για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, ο Γιαννακόπουλος απάντησε: "Ο ΠΣΑΠ βρίσκεται στο πλευρό όλων των παικτών μέχρι να αποδειχθεί ενοχή. Γνώμονας των κινήσεων του ΠΣΑΠ είναι πάντα το συμφέρον του ποδοσφαιριστή".

ΠΗΓΗ: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags