Ο αντικαταστάτης των Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και Μίτσελ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Φαμπιάν Βάργκας... Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ του 31χρονου Κολομβιανου αμυντικού μέσου με την διοίκηση της ΑΕΚ και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο πρώην (πλέον) άσος της Αλμερία αναμένεται να ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα την Παρασκευή (δεν θα γινόταν άλλωστε να πετάξει για την χώρα μας σήμερα, ή αύριο αφού τα... Σπάτα έχουν «μεταφερθεί» στην Τιφλίδα λόγω του αυριανού ματς) για να τελειώσει και τυπικά το deal με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση για συμβόλαιο συνεργάσιας ενός έτους.

Σ' αυτό το σημείο οφείλουμε να εξηγήσουμε πώς έχει το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Ο ποδοσφαιριστής αξίωνε αρχικά (όταν αποκάλυψαν τα ισπανικά ΜΜΕ το ενδιαφέρον της ΑΕΚ) περί τις 450.000 ευρώ ως πάγιο ετήσιο κέρδος. Οι μέρες περνούσαν, καλύτερη προσφορά (ή έστω ενδιαφέρον) από άλλη ομάδα δεν προέκυψε και έτσι ο Βάργκας αποφάσισε να κατεβάσει κοντά στο 50% τις απαιτήσεις του. Κάτι που σημαίνει πως το deal με τον Κολομβιανό άσο θα αφορά συμβόλαιο ύψους 220.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που πιάσει το 50% συμμετοχών τότε θα κερδίσει ένα μπόνους 50.000 ευρώ...

Πηγή: gazzetta.gr