Facebook Pixel "Σίγουρα κάτι θέλουμε στην επίθεση"
Life
| 2011-08-28 00:26:00

"Σίγουρα κάτι θέλουμε στην επίθεση"

"Σίγουρα κάτι θέλουμε στην επίθεση"

Στην απουσία του Τσέζαρεκ και γενικότερα ενός επιθετικού στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές και καλές ευκαιρίες. Οι δύο στη φάση με τα δύο δοκάρια, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και στην συνέχεια να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε.

Αν και είχαμε την υπεροχή δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε από τα άκρα και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε μια καθαρή πάσα που θα μας βοηθούσε να πετύχουμε ένα γκολ. Σίγουρα κάτι θέλουμε στην επίθεση. Μας έλειψε ο Τσέζαρεκ. Πάντως είναι νωρίς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την διακοπή και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που όπως είδατε έχουμε", τόνισε ο τεχνικός του Άρη.

Για την πτώση του ρυθμού στο β’ ημίχρονο: «Είναι νωρίς για να μπορέσει η ομάδα να έχει ένα ρυθμό σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες μετά αποκτήσαμε νευρικότητα. Αλλά στην επανάληψη λειτούργησε καλύτερα και ο αντίπαλος».

Για τα επιθετικά κενά: «Εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα έκανε προσπάθειες για να φέρει φορ περιοχής, Μας έλειψε και ο Τσέζαρεκ».

Για τη φάση που ο Άρης ζήτησε πέναλτι: «Να αφήσουμε τους διαιτητές απερίσπαστους στο έργο τους. Άνθρωποι είναι λάθη κάνουν αλλά να μη τους πιέζουμε. Εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου πρέπει να τους αποφορτίσουμε. Ίσως στη φάση αυτή να έκανε ανθρώπινο λάθος».

Για τη συνέχεια: «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, θα δούμε κάποια πράγματα, αλλά μέσα σε 15 μέρες δεν μπορούν να γίνουν εντυπωσιακές αλλαγές».

Αν συμφωνεί με την έναρξη του πρωταθλήματος: «Αν ήταν προς το καλύτερο του ποδοσφαίρου ας ξεκινούσαν και τα Χριστούγεννα. Αλλά το χρονικό διάστημα ήταν μεγάλο της αγωνιστικής απραξίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags