Την αποτοξίνωση τη χρειαζόμαστε όλοι μας. Είτε για μεγάλο είτε για μικρό χρονικό διάστημα. Ο υπογράφων γέμισε μια εβδομάδα τις μπαταρίες του και από σήμερα είναι και πάλι στις επάλξεις.
Φύγαμε για διακοπές με αρκετά μέτωπα ανοιχτά και επιστρέψαμε με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πολύ κοντά (μια ανάσα για την ακρίβεια…) στην απόκτηση του Μακούν, αλλά και ενός επιθετικού, με τον Γέλεν (εξαιρετική περίπτωση) να έχει το προβάδισμα. Και αν οι δύο αυτές μεταγραφές ολοκληρωθούν, τότε το ρόστερ των πρωταθλητών δυναμώνει ακόμα περισσότερο και φυσικά θα μπορεί να δει τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με διαφορετικό μάτι και να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης.
Επειδή απουσιάζαμε δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με την κλήρωση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε έναν όμιλο όπου μπορεί να ελπίζει για πρόκριση στους «16», αλλά μπορεί και να αποδειχθεί καταστροφικός. Το τελευταίο σενάριο αφορά φυσικά το να τερματίσει στην 4η θέση και σε αυτό το ενδεχόμενο κανείς στο λιμάνι δεν θέλει να το σκέφτεται.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο