"Νομίζω ότι έγινε ένας αγώνας καλά δουλεμένος. Είχαμε περισσότερο χρόνο την κατοχή της μπάλας και υπομονή μέχρι να έρθει το γκολ. Κάναμε ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι και πιστεύω πως νικήσαμε δίκαια", είπε αρχικά.

-Αλλάξανε πολλά στο δεύτερο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό. Παρουσίασε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Τι σας είπε ο προπονητής;

Πρέπει να πω πως η Κέρκυρα αμυνόταν κυρίως από το κέντρο, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά δύσκολο ώστε να βρούμε τους αντίστοιχους διαδρόμους. Όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας και υπομονή γνωρίζοντας πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν το γκολ.

-Θεωρείς πως αυτή η νίκη είναι ένα από τα βήματα ώστε ο Παναθηναϊκός να ανέβει ψυχολογικά μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μακάμπι;

Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται και τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν μέσα από τη δουλειά. Θα αποδείξουμε ότι είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα και στο τέλος ο κόσμος θα καταλάβει ότι τα αποτελέσματα μας είναι καλά. Θα έρθουν και άλλες πολλές νίκες.

-Βοηθάει η διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου ο Παναθηναϊκός να δουλέψει πάνω σε κάποια πράγματα;

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά, καλυτερεύοντας σε κάθε προπόνηση και στους αγώνες θα αποδείξουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα άξια για να κερδίζει τα παιχνίδια.

Πηγή: novasports.gr