Facebook Pixel Νέος φάκελος με ύποπτο ματς στη Football League!
Life
| 2011-08-30 09:37:00

Νέος φάκελος με ύποπτο ματς στη Football League!

Νέος φάκελος με ύποπτο ματς στη Football League!

Εναν ακόμη φάκελο με ύποπτο παιχνίδι μεταξύ ομάδων Β' Εθνικής έστειλε η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ και εντός της ημέρας αναμένεται να παραδοθεί στις δικαστικές Αρχές που ήδη διεξάγουν έρευνα για τα στημένα παιχνίδια.

Αν και δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον επίμαχο αγώνα που έχει μπει στο στόχαστρο της ΟΥΕΦΑ, εν τούτοις προκύπτει ένα ερώτημα: Πρόκειται για παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ή μήπως είναι ματς των πλέι οφ; (Συμμετείχαν ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας και Διαγόρας).

Αν συμβαίνει το δεύτερο, τότε για τις ποδοσφαιρικές Αρχές αλλά και την Πολιτεία το μήνυμα είναι ηχηρό. Αφού παρά τις διώξεις για τα στημένα στο τέλος Ιουνίου, κάποιοι παράγοντες του ποδοσφαίρου θα εμφανίζονται να μην έχουν συνετισθεί. Και παρά το τεράστιο σκάνδαλο που έχει προκύψει, συνεχίζουν το έργο της παράγκας.

Ακόμη, ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε, μέσα από την έρευνα των δικαστικών Αρχών, αν στο νέο στημένο παιχνίδι εμπλέκονται παράγοντες που ήδη κατηγορούνται μετά το πρώτο κύμα διώξεων από την πλευρά της τακτικής Δικαιοσύνης.

Πηγή: TA NEA

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags