Facebook Pixel Συνεχίζει στον "Γηραιό" ο Ηλιάδης
Life
| 2011-08-30 17:19:00

Συνεχίζει στον "Γηραιό" ο Ηλιάδης

Συνεχίζει στον "Γηραιό" ο Ηλιάδης

Παίκτης του Ηρακλή θα παραμείνει για τα επόμενα δυο χρόνια, ο Στέλιος Ηλιάδης. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2013 και δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με την συμφωνία του με τη διοίκηση του «γηραιού».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλή αναφέρει:

«Ο Στέλιος Ηλιάδης επανεντάχθηκε στο 'κυανόλευκο' δυναμικό, ύστερα από συμφωνία για διετή συνεργασία, στην οποία κατέληξε με τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Ανδρέα Παντελή. Μάλιστα, ο Έλληνας αμυντικός μέσος συμμετείχε και στις δύο σημερινές (30/08) προπονήσεις, ακολουθώντας τμήματα του ομαδικού προγράμματος και επιπλέον ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να φθάσει στα απαιτούμενα επίπεδα φυσικής κατάστασης».

Ο ίδιος ο παίκτης τόνισε: «Ήταν αυτό που ήθελα. Έκανα υπομονή πολύ καιρό, περίμενα τις εξελίξεις και γι' αυτό δεν προχώρησα σε κάποια συμφωνία με άλλη ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχα δεχθεί προτάσεις. Πρώτιστα πρέπει να ξεκαθαρίσει η δικαίωση της ομάδας. Αυτό περιμένουμε όλοι. Χρειάζεται προσοχή για να μη γίνει κάτι που απευχόμαστε και αλλάξει η απόφαση. Στόχος είναι να δείξουμε στο γήπεδο και παρά τις αντιξοότητες ποιος είναι ο Ηρακλής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags