Facebook Pixel Η έκπληξη στον "Μπουμ"
Life
| 2011-08-30 18:57:00

Η έκπληξη στον "Μπουμ"

Η έκπληξη στον "Μπουμ"

Μια έκπληξη περίμενε τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Η Ώρα των Πρωταθλητών» τη Δευτέρα 29/8, στο studio της NOVA.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, στο παιχνίδι Πανιώνιος-Παναθηναϊκός κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, στη διάρκεια του ημιχρόνου, έδωσε τη φανέλα του στην κα Αναστασία Πυργιώτη, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και παρακολουθούσε από τον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τιμήθηκε για την κίνηση του αυτή, με το βραβείο FAIR PLAY στην εκδήλωση «Βραβεία Nova – Superleague» και χθες, συναντήθηκαν στα studio της NOVA με αφορμή την παρουσία του παίκτη στην εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή.

Η έκπληξη έγινε στο αέρα της εκπομπής, όπου είχαν την πρώτη συνομιλία. Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, η κα Πυργιώτη περίμενε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος με μεγάλη χαρά συναντήθηκε μαζί της.

Οι δύο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για μια ακόμη φορά της εξέφρασε τη συμπαράσταση του τονίζοντας τη δύναμη που παίρνουν όλοι από εκείνη. Η κα Πυργιώτη του υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να είναι κοντά στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, τονίζοντας του ότι μοιράζεται τα συναισθήματα της χαράς και της λύπης αντίστοιχα με την ομάδα.

Οι δύο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους στο γήπεδο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags