Facebook Pixel Τα Τρίκαλα θέλουν ξανά πλέι οφ, Βόλος – Καβάλα ελπίζουν!
Life
| 2011-08-30 23:05:00

Τα Τρίκαλα θέλουν ξανά πλέι οφ, Βόλος – Καβάλα ελπίζουν!

Τα Τρίκαλα θέλουν ξανά πλέι οφ, Βόλος – Καβάλα ελπίζουν!

Τα... απίστευτα του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζονται! Τα Τρίκαλα παρουσίασαν σήμερα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έγγραφο με το οποίο ζητάνε να συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Football League, από τα οποία ανέβηκε ο ΟΦΗ! Μάλιστα, η συγκεκριμένη εξέλιξη ίσως είναι... παρυθαράκι για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.

Και εξηγούμε...

Ο νομικός εκπρόσωπος των Τρικάλων, Νίκος Αλεξίου, προσκόμισε σήμερα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απόφαση από το Εφετείο Αθηνών, σύμφωνα με την οποία έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής εκτελέσεως της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, βάσει της οποίας δεν είχαν πάρει το πιστοποιητικό αδειοδότησης στο πρωτάθλημα λόγω πλαστογραφίας και για την οποία είχαν αποβληθεί από τα πλέι οφ της Football League.

Με την απόφαση λοιπόν αυτή στα χέρια τους, τα Τρίκαλα ζητάνε να επιστρέψουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και να συμμετάσχουν έτσι στα πλέι οφ, που ζητάνε να ξαναγίνουν!

Το... μπάχαλο όμως δεν σταματά εδώ, καθώς παρόμοιο αίτημα ενδέχεται να κάνουν και οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, που έχουν προσφύγει στο διοικητικό Εφετείο και έχουν πάρει προσωρινή διαταγή για τη μη αντικατάστασή τους στην Σούπερ Λίγκα και τη μη πραγματοποίηση των αγώνων στους οποίους θα συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags