Πρόεδρας πάντων των ποδοσφαιρικών συνεταιρισμών ο Παπουτσάκης. Από τη Σούπερ Λίμπα μέχρι και τη Δέλτα Εθνική. Όλοι τον ψήφισαν. Κι όσοι είχαν δικαίωμα ψήφου και όσοι μπορεί να είχαν και όσοι δεν είχαν καθόλου!

Δηλαδή, και οι ομάδες που θα αγωνίζονται σίγουρα στη Σούπερ Λίμπα φέτος, και ο Αστέρας Τρίπολης που ...δεν ξέρει πού θα αγωνίζεται (Σούπερ Λίμπα ή Φούτμπολ Λίμπα - θα εξαρτηθεί από την απόφαση για τον Ηρακλή) και ο Βόλος με την Καβάλα που για την ώρα έχουν υποβιβαστεί στη Δέλτα Κατηγορία!

Τώρα, το ότι ο συνεταιρισμός που είχε εκλογές λεγόταν «Σούπερ Λίμπα», μικρή σημασία έχει. Αφού πήγαν οι ανθρώποι, να μην τους τιμήσουν με δικαίωμα ψήφου; Είναι σαν να έχει εκλογές η Ελλάδα και να ψηφίζουν όσοι έχουν περάσει εκείνη τη μέρα τα σύνορα, μέχρι και ο Πακιστανός γείτονας, ο Αρ ίφ, που τον φωνάζω Σερίφ, δουλεύει σε ένα ραφτάδικο και λέει τις πετσέτες που ράβει... «πικέτες».

Έχουν τρόπους οι παράγοντες της Σούπερ Λίμπας. Πώς έρχεται ένας μουσαφίρης σπίτι και τον ρωτάς «τι φαγητό σ΄ αρέσει να στο φτιάξω;», έτσι κι αυτοί μόλις είδαν μουσαφιραίους τους ρώτησαν «ποιον θέλετε για πρόεδρα;». Τόσο απλά...

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr