Ο Βελγοισπανός μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου της Λευκωσίας όπου τόνισε ότι έφυγε από την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και ήρθε στην καλύτερη της Μεγαλονήσου:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στο ΑΠΟΕΛ. Είναι μια σημαντική ευκαιρία για εμένα να παίξω εδώ και θέλω το καλύτερο. Ξέρω ότι το ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και τώρα θέλω αν είναι δυνατό, να προσπαθήσουμε να την κάνουμε ακόμη πιο καλή», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έρχομαι από την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου. Θέλουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Κύπρο, για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Θα προσπαθήσω σκληρά στις προπονήσεις για να φτάσω σιγά σιγά στο επίπεδο που μπορώ».

Ο πρώτην γκολκίπερ του Ολυμπιακού έκανε και κάποιες τοποθετήσεις στο twitter στα ελληνικά. Σε μία από αυτές ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά. «Είμαι ευγνώμων σε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι με στήριξαν σε κάθε παιχνίδι» έγραψε στο στάτους του.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στο σάιτ του ΑΠΟΕΛ υπάρχει σχόλιο φίλαθλου της ομάδας για την ιντερνετική παρουσία του Πάρντο. «Μας αρέσει που ο Ούρκο Πάρντο φροντίζει και για την online παρουσία του. Και site και twitter.
http://t.co/pkex9Mv
http://t.co/NSurTx3», έγραψε ο Κύπριος οπαδός...