Facebook Pixel "Ένας καλός παίκτης χωράει πάντα σε μία ομάδα"
Life
| 2011-09-03 22:03:00

"Ένας καλός παίκτης χωράει πάντα σε μία ομάδα"

"Ένας καλός παίκτης χωράει πάντα σε μία ομάδα"

Ανοιχτός ως προς το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμα άλλος ένας παίκτης εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης στις δηλώσεις του μετά το φιλικό 1-1 με τη Δόξα Δράμας.

Αναφερόμενος στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δήλωσε:

"Κάπως έτσι θα θέλουμε να βλέπουμε τον Άρη σε στιγμές που θα έχει την μπάλα στην επίθεση".

Κι όσο για το πρώτο ημίχρονο είπε: "Η νευρικότητα μας δημιούργησε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Τέτοιες ομάδες ωστόσο θα συναντήσουμε και στο μέλλον στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Έχουμε μιλήσει και έχουμε δουλέψει με τα παιδιά και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε".

Για την προσαρμογή των Βικτοράς Γιάκομπ και την επιστροφή των Ευθύμη Κουλουχέρη και Νάτσο Γκαρσία σχολίασε: "Προσπαθούμε να τους εντάξουμε όσο πιο γρήγορα στην ομάδα και έχει να κάνει και με την δική τους συμπεριφορά".

Για το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου ακόμη ποδοσφαιριστή δήλωσε: "Ένας καλός παίκτης χωράει πάντα σε μία ομάδα αρκεί να υπάρχουνε τα περιθώρια. Ο Άρης είναι μία ομάδα που περιμένει για μία τέτοια περίπτωση".

Για την επιστροφή του Ντάρσι Νέτο στην θέση του δεξιού μπακ μετά από την πώληση του Κρίστι Βανγκέλι στην ουκρανική Τσερνομόρετς δήλωσε: "Ο Νέτο θα πρέπει να γυρίσει στην φυσική του θέση και θα πρέπει να αξιοποιηθεί και να βγάλει το μεγάλο του συμβόλαιο".

Κι όσο για το αυριανό φιλικό (04/09, 17:00) με την Αναγέννηση Επανομής στο γήπεδο της Καλαμαριάς είπε: "Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Μας δόθηκε η δυνατότητα να βάλουμε τα παιδιά να παίξουνε και από την Τρίτη (06/09) θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags